2007-08-30

bloggerok

olvasom a sok vicces bloggert, akik szemmel láthatóan folyamatosan álló faszszal szaladgálnak a világban, és nem tagadnak meg magukról semmit, ami jó. van ugye régi barátom, az öcsi, aztán ott van leocadia (bár őt ötven körüli pasinak képzelem), meg a többi meleg blogger, akik egyik kalandból a másikba szédülnek. persze irigy is vagyok (párkapcsolat meg minden, de azért mégis), de aggódom is. mondjátok csak, ti jártok szűrésre? és használtok óvszert? és vigyáztok magatokra?
különben meg az ondóban a fertőzés után 3-4 héttel található a legtöbb hiv. ilyenkor nagyon fertőző az ember fia.
én is azért tartom egyelőre hülyeségnek a gyógyszertárban szabadon kapható hiv-gyorsteszt bevezetését, mert a gyengén pozitív leletek 86%-áról utóbb kiderül, hogy negatív, ahogy ez az ugandai viszgálat mutatja. ezért tanácsosabb szakemberre bízni, mert a megismételt (és más módszerrel elvégzett) teszt és az orvos együtt adhat megbízható eredményt és tanácsot. mert mi van, ha feleslegesen leszel öngyilkos a tévesen pozitív eremédményeddel. majd ha elhiszik az emberek, hogy hiv-vel lehet élni, akkor kell a teszt a gyógyszertárba.
és kaptam egy szívszorító levelet egy pozitív sráctól, hogy magányos, és hol ismerkedjen meg emberekkel így, hogy pozitív. most mit mondjak neki?

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

hát most micsinájjak, ha nem találok igazi férjet. keresem én mr right-ot, de ugye a karmám, meg minden, oszt csak mr right now-kal hoz össze a teremtő. és van óvszer nálam mindig (kettő min). poppersz is néha, csak azt el szoktam regularly hagyni :=(
öcsi

Névtelen írta...

szerintem nem baj, ha alpozitiv, menjen el szuresre, parazzon csak be. aztan ott majd ugyis megnyugszik, ha felesleges volt. es utana hord maganal ovszert.

Névtelen írta...

Szerintem a buzik nagy resze hasznal ovszert, viszont hangsulyozhatnad neha, hogy Oralis szexszel is terjed!!! ez nincs benne a koztudatban
B.

Névtelen írta...

"különben meg az ondóban a fertőzés után 3-4 héttel található a legtöbb hiv. ilyenkor nagyon fertőző az ember fia."

VÉDEKEZÉS NÉLKÜLI ORÁLIS SZEXNÉL ÁLTALÁBAN TALÁLKOZIK AZ EMBER ONDÓVAL V. HÜVELYVÁLADÉKKAL=FERTŐZŐDÉS VESZÉLY!!!

Névtelen írta...

Amúgy meg bármikor fertőzőképes egy pozitív, még alacsony vírusszámesetén (gyógyszerszedés mellett is) lehet esély, bár nagyon minimális. De az ördög sosem alszik...

Névtelen írta...

hát írjon blogot, máris megismerkedik egy csomó emberrel. vagy legalább jöjjön hozzád kommentelni.
nálam van óvszer.

Dementia Schikk írta...

A srác dobjon fel néhány elônyös aktképet magáról bármelyik meleg közösségi portálra. A többséget nem érdekli, ha pozitív... Persze így azt sem igazán tudja megválogatni, hogy kivel ismerkedik meg... És mit ért az alatt, hogy ismerkedni? Beszélgetni bárkivel bármikor bárhol lehet...

Névtelen írta...

ja, csatlakozom dementiához.
nekem elég lesz a bikinis fotó is
:P
és különben is, akármikor, akárkivel szexelsz, azt úgy kell kezelni, mint ha hiv+ lenne. sosem tudhatod - még ha a pasidról is van szó - , h mikor szállt belé egy kóbor fasz.
öcsi

shivamantra írta...

én elhiszem, hogy néha nehéz úgy ismerkedni, hogy hiv-fertőzött vagy. és persze - ahogy közben a levelezésünkből megtudtam - megint, mindig ott van a "mikor mondjam el" kérdés. ezt azonban már hosszan rágtuk itt régebben.
öcsi, veled meg beszédem van.

Névtelen írta...

a mikor mondjam el kerdes a legnehezebb. a legegyszerubb az lenne, ha a hiv+ ember nem szexelne hiv- emberrel, de hat ezt nagyon nehez megvalositani, utopia, de ez lenne az optimalis.
B.