2007-09-05


annyi év hercehurca és szájtépés után először végeztek valóban tudományosan megalapozott kísérletet arról, hogy a cigarettában elfogyasztott marihuána vagy a csak thc-t tartalmazó tabletta valóban segít-e a hiv-fertőzötteknek az étvágyuk megőrzésében és feljavításában. a válasz egyértelmű igen.
a régóta fertőzött hiv-vel élők között gyakori probléma az étvágytalanság, amit a gyógyszerek, de maga a fertőzés is okozhat, és az anyagcserezavarok, amik viszont nehezen visszafordítható, esetenként vészes súlyvesztést okoznak. ennek orvoslására régóta alkalmazott alternatív gyógymód a fűszívás, de ezt persze nagyon nehéz volt elfogadtatni a hivatalos orvostanban.
most kiderült, hogy a marihuána (vagy inkább a thc) hatására a betegek többet ettek és kissé meg is híztak a kísérlet egy hónapja alatt. ugyanakkor akár tabletta, akár spangli - mindenki betépett. úgyhogy csak óvatosan.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

na tessék könnyűdrog....

Dementia Schikk írta...

Igen, ez az én dilemmám: szívesen meghíznék, de betépve nem tudok dolgozni, ha pedig nem dolgozok, nem lesz pénzem arra, amivel betépnék. Íme kóros soványságom szomoró történte.

Névtelen írta...

véradás

http://www.origo.hu/itthon/20070907-nem-adhatnak-vert-a-melegek.html

k

shivamantra írta...

erről leírtam, amit gondolok, antibaby blogjában itt:
http://antibaby.freeblog.hu/archives/2007/09/06/Minden_napra_egy_eset/#comments

Névtelen írta...

Viszont, qrvara jo a szex a fuvel (is).
Meg a faval:))))))))
hihi
ez csak vicc volt.