2007-07-10

gumival


ezt küldte stan nekem, nekünk, hogy olvassuk el.
az jutott eszembe róla, hogy nektek okoz-e gondot az óvszerhasználat. úgy értem, ha akartok használni, akkor a partneretek mit szól? elfogadja egyből, vagy van olyan, aki kekeckedik. és használtok egyáltalán óvszert? nyugodtan lehet őszintén válaszolni, úgyis névtelenül van. tényleg kíváncsi vagyok, de semmiképpen nem akarok moralizálni, úgy értem, ne írjátok le ezredszer, hogy mindig mindenki használ óvszert, mert azt nem hiszem el. valamitől mégis terjed a hiv.

25 megjegyzés:

Névtelen írta...

Felhívjásodra válaszolva:
én orális szexhez nem használtam, análishoz mindig. most, hogy pozitiv vagyok, tovabbra is tartom ezt, csak nem gyakorlom az oralis szexet :-)
B.

Névtelen írta...

Ez érdekes lehet:

http://www.microsoft.com/hun/news/070615_hir01.mspx

k

Névtelen írta...

Rajtam mindig van óvszer, csak hugyozáshoz és keféléshez szoktam levenni.

Névtelen írta...

Nálam eldöntendô kérdés volt: nekem így is, úgy is jó. Az állandó partnerem soha nem használt. Még azt követôen sem, hogy kiderült rólam, hogy pozitív vagyok. Általában jellemzô, hogy még akkor sem húznak óvszert, ha elôre elmondom, mi a helyzet, azok sem, akik magukat negatívnak deklarálják.

Névtelen írta...

Oralis szexhez sosem (oke, en hetero vagyok, ugyhogy mindig a f@sz jobb vegen :), barmi mashoz mindig.
Ha nincs gumi, nincs szex. Sajos a sokaig allando partneremmel is muszaj volt, ugyhogy hozzaszoktam.
Egyszeruen nem ertem a felelotlen embereket, gumi nelkul dugni idegennel? HELLO?
Mondjuk a heteroknal a terhesseg miatt amugy is erdemes, ugyhogy eldontotte helyettem a termeszet, hogy kell ;)

Névtelen írta...

Nő vagyok és tablettát szedek és gumit is használok, idegenekkel nem bújok ágyba szóval ha a partner álandósul a gumi lekopik...

Névtelen írta...

nekem mindenféle okokból fontos az óvszer, de nagyon bénán tudom az érdekeimet érvényesíteni és ez a terület sem kivétel sajnos.
most már sok ideje házas vagyok és a férjemmel azért nem gond megbeszélni,
most inkább azon aggódom, mi lesz, ha akarunk még gyereket és nem használhatunk óvszert. jaj-jaj.

Névtelen írta...

sziasztok

orális szexnél, ha nem nyeli le az ember az ondót, terjedhet a HIV, mondjuk az úgy nevezett "deep troath" során? tud ott annyi vér illetve testváladék ürülni, hogy...
engem ez nagyon érdeklene..
üdv, g

Névtelen írta...

Bőven. Elég egy apró sérülés a nyálkahártyán, a vírusok ott be tudnak hatolni. Ehhez vedd hozzá, hogy az előváladék is tartalmazhat vírusokat...

Névtelen írta...

Abszolut, es ezt tapasztalatbol mondom :-)
B.

Névtelen írta...

Jó ez a kép, én is ugyanígy szoktam szárítgatni az óvszereimet (TOMIval mosom.) Mondjuk ezek eléggé viharvert, antik darabok, a Sothesby's kalapácsa alatt jó pénzért elkelnének.

Névtelen írta...

Jaja, a felső sorban jobbról a hatodik kicsit patinás, guszta. Jobbra mellette egy igazi ritkaság, az öreg Maóé! Alul, balról negyedikként Ho Shi Min szerkója figyel, a pirosak egykori szovjet agitpropos cuccok (nagyfejeseké). A buzogányosak mind honfoglalás kori darabok.

Névtelen írta...

Ó, Stan, esetleg mesterséges megtermékenyítés? (Valamiért úgy érzem, hogy sejtem, mi lehet a gond, és ezt a következtetést egy szülinapi tortából vontam le.)
Szerintem a f@sznak egyik végével sincs semmi gond.

Névtelen írta...

valaki nem tudja véletlenül, hová tűnt Shiva?

Névtelen írta...

Nem, de nekem is feltünt, hogy Shiva eltűnt:(

Névtelen írta...

Remekül érzi magát :)

Névtelen írta...

NYARAL:):)

Névtelen írta...

(szerintem)...(REMÉLEM)
De lehet, hogy konferenciákon csücsül....

Névtelen írta...

azert nincs itt, mert meghalt aidsben, miert ne???
hiszen mar evek ota hordozo, es lehet, hogy kitort rajta az aids

Névtelen írta...

NYA-RAL. Érted?

Shiváról pedig kopj le, érd már be a többi ezer bloggal, ahol tombolsz.

shivamantra írta...

hehe, nem haltam meg aidsben, az mág jóval odébb van. lálálá, teljesen makkegészséges vagyok, bizonyám! és majdnem kialudtam magam.

Névtelen írta...

anyu(ha), ki ez a "tomboló"?

Névtelen írta...

Nem tudom, ezer néven rohangál blogról blogra, én az egyszerűség kedvéért hülyegyereknek hívom; azzal szórakozik, hogy mindenkit addig bosszant, míg be nem vezetik az előzetes moderálást, de már olyat is láttam, aki a blogját szüntette meg. Hülyegyerek, na.

Névtelen írta...

shiva: kerdesedre valaszolva a statisztika kedveert: en utalom az ovszert. mikor az egy napra juto idegenekkel valo baszas szama nagy volt, akkor 99.9 szazalekban hasznaltam, bar nem rajongtam erte. oralis szexhez soha. most nem kell, mert szerencsere van gizi. amig nem volt meg a teszt (jaras elso par hete), addig nem volt baszas.
buzilaci

Névtelen írta...

A kérdésre térve: mióta az eszemet tudom, használok óvszert.Sohasem volt kapcsolatom nélküle.Csak most, hogy "beterveztük" és "megvalósitottuk" utódunkat. Nem is értem,hogy lehet nélküle.