2007-03-24

lengyel

a lengyel miniszterelnök is támogatja azt a törvényjavaslatot, amely megtiltaná az iskolákban a homoszexualitással kapcsolatos témák tárgyalását. az érv az, hogy ezzel az iskolákban népszerűsítenék a melegséget, és ettől megromlanak a lengyel fiatalok erkölcsei. sajnálatos módon a hiv/aids felvilágosítás is ebbe a kategóriába tartozik, tehát a felvilágosítás és megelőzés sokkal gyengébb lábakon állhat, ha a parlament elfogadja a törvényjavaslatot.
talán páran emlékeznek még arra a hírre pár hónappal ezelőttről, amiből kiderült, hogy az egyébként európaszerte a homofóbiájáról elhíresült lengyel miniszterelnök, jaroslaw kaczinsky maga is homoszexuális kapcsolatban él már sok éve. a hírt a lengyel titkosszolgálat szivárogtatta ki.
megjegyzem továbbá, hogy lengyelországban a hiv-fertőzöttek túlnyomó többsége intravénás droghasználattal szerezte a fertőzését, és nem meleg kapcsolatban.

jaroslaw csinos férfi...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

jaj ez egy rémes faszi.

Névtelen írta...

Nagyon szexi..:)

Névtelen írta...

Ez egy állat!
Remélem a lengyelek felébrednek és elkergetik a középkori gondolkodású, az országot Európából kivezető vallási fanatikus ál-szent-fazék politikusaikat.

Névtelen írta...

Undorodom a politikusoktól, álszent alakok.
Mostanában érzem, hogy probléma van a mai társadalomban - alapvető értékek csorbulnak, pedig ezektől vagyunk akik vagyunk. Őszinteség, empátia, tolerancia... - ezekből semmi sincs ma. A nagy rohanásban össze-vissza tapossák egymást...:(
Bocsánat, hogy ilyen hülyeségeket írok ide, de kijött...
k

shivamantra írta...

kicsit hasonlít bénire, nem? az anyukája biztos büszke rá és a tesójára is.