2007-03-24

jórossz

namost az van, hogy a cd4-em 669, a százalékom 24,5, a vírusszámom 60.000. ez így nem hangzik rosszul, de mégis van vele egy bökkenő: a vírusszámom mérésről mérésre megduplázódik ahelyett, hogy megállna és stagnálna mondjuk úgy 20.000 körül.
úgyhogy mától kezdve megint gyógyszert szedek. megint combivir és kaletra; isten hozott engem ismét az orbitális fosások mesés birodalmában. 15 hónapig bírtam gyógyszer nélkül, szerintem ez elég jó.
nagyon erőlködöm, hogy ne legyek szomorú, és egy csomószor sikerül is.
ja, és kész a költözés (majdnem). ami kevés a régi lakásomban még maradt, arra valószínűleg eddig sem volt szükségem, de azért a rend kedvéért még áthozom, hogy majd az új lakásban dobjam ki.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez nem rossz..

Névtelen írta...

Ne szomorkodj! Tudom, hogy nehéz időszak ez, de a hasmenés egy idő után alább hagy.

Névtelen írta...

költözés?ezt nem is sejtettem
ami a gyógyszerszedést illeti, hát nem is tudom.te döntésed, de ilyen jó immunstátusz mellett nem lett volna jó még várni vele? tehát mondjuk 2-3 hónap múlva kontroll, hogy milyen a tendencia.ez a gyógyszerszedés már az élethosszig tartó gyógyszerszedés lesz vagy pedig ha megint jobbak az eredményeid, akkor megint szünet? ezt csak azért kérdezem, mert szerintem ennek a szünet-szedés-szünet-szedés hullámvasútnak lehetnek hátulütői is
ezenkívűl nem értem miért nem választottál a kaletra helyett mondjuk viramunet vagy delavirdinet (nnrti-k) vagy valami más pi-t?

Névtelen írta...

en drukkolok, hogy hamar lemenjenek ezek a virusok, es nagyon remelem, hogy nem lesz neked olyan fosasos ez a kor...
hatha
B.

shivamantra írta...

köszönöm a bíztató szavakat. azért nem szedek nnrti-t most, mert az eleján stocrinnal kezdtem, de arra nagyon komolyan allergiás vagyok, majdnem belepusztultam, és nem akartam még egy másik nnrti-vel kísérletezni. amikor elkezdtem, akkor a kaletra volt a legkorszerűbb pi, most már talán lenne más opció, de végig akarom csinálni ezt a kombinációt, hogy ne veszítsek el semmilyen lehetőséget, hiszen semmit nem szedhetek, amiben efavirenz van, így néhány lehetőség már eleve kiesett.

Névtelen írta...

igaz, ha az efavirenz súlyos allergiát okozott, akkor így egy osztály valóban ki lehet húzva a palettáról.
én arra lettem volna még kíváncsi, hogy ez a gyógyszerszedésed élethosszig tartóra van tervezve vagy pedig az eredményektől függően megint mehetsz akár szabadságra?