2007-02-07

régió

a híresen (?) szép és szexi cseh fiúk nem használnak óvszert. azt gondolják, hogy ők nem lehetnek hiv-fertőzöttek, mert... csak.
továbbá lengyelországban januárban kétszer annyi hiv-fertőzöttet szűrtek ki, mint egyébként a havi átlag. a hirtelen emelkedés oka egy lengyelországba települt kameruni író botránya, aki elismerte, hogy több nőt is megfertőzött hiv-vel úgy, hogy tisztában volt a kockázattal. hirtelen mindenki elkezdett tesztre járni.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

mi lenne, ha valahogy elterjedődne magyarországon, hogy ideköltözött egy maláj szobrász, aki több férfit és nőt is megfertőzött hiv-vel?
mondjuk shiva, te megírnád ezt itt úgy, hogy tisztában vagy vele, hogy nem igaz, csak azért, hogy sokkal többen elmenjenek tesztre?

Névtelen írta...

they fear HIV/AIDS but do not believe they can acquire the virus - vááááááá, a butaságóceánod csehország partjait is mossa.

hát egyszer nálunk volt itt ilyen elterjedt pletyka a brazil táncosnővel, nem emlékszel, vackor?

shivamantra írta...

nagyon érdekes, hogy ehhez kell egy egzotikus személyiség. tehát az például nem elég, ha elterjesztem magamról, hogy rendszeresen lejárok a magnumba gumi nélkül kúrni (azt ott simán lehet), és akkor mindenki megijed. (nem járok le különben.)

Névtelen írta...

pedig majdnem megijedtünk.
de ha küldöldön terjedne el rólad? akkor ott egzotikus lennél és megijednének.
lehetnének ilyen cseregyerekek.

Névtelen írta...

külföldön, persze.

Névtelen írta...

Bohémia szép fiataljai veszélyesek:(((

Névtelen írta...

én sem használok óvszert, m már két hete csak orális szexről szól a nemi életem, és ezt már nehezen bírom.
gonzi

shivamantra írta...

ez az egész cseh fiú dolog, ez nem humbug? én prágában csak randa férfiakat látok mindig.

Névtelen írta...

a férfiak lehet már rondák de a fiatalok között sok a helyes, gondoljunk csak arra, hogy a homopornó ipar szeret cseh fiúkat válogatni, a magyar már Cinit is betenné:))Oppps!Ízlések és pofonok.