2007-02-03

furcsa

vannak ezek a furcsa hírek ma a nagyvilágból.

gambia elnöke, yahya jammeh azt állítja, hogy három nap alatt meg tudja gyógyítani az aids-t és a hiv-fertőzést. ugyan nincs orvosi végzettsége, de állítja, alapos ismeretekkel rendelkezik a gyógynövények csodás hatásáról. a kormány rendkívül nagy lelkesedéssel támogatja az elnököt, és állítják, hogy annak minden szava igaz: tényleg fogja, és meggyógyítja egycsapásra az összes hiv-fertőzöttet gambiában. igaz ugyan, hogy a választásokat úgy nyerte meg, hogy bebörtönözte az ellenzék tagjait és az újságírokat is. viszont állítja, hogy az asztmát öt perc alatt meggyógyítja. nem kell több, csak öt perc.

aztán a teheráni egészségügyi miniszter bejelentette, hogy az iráni kormány által támogatott kutatók új hiv-gyógyszert fedeztek fel. természetesen gyógynövények segítségével gyógyítanak ők is, de ebben az esetben is szigorú titok, miféle elixírről lenne szó. nem állítják, hogy meg tudják gyógyítani a hiv-fertőzést, de szerintük annyira megerősíti az immunrendszert és annak védekezését a hiv ellen, hogy gyakorlatilag új gyógyszerosztálynak tekinthető.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Shiva, látom, hogy te kételkedsz...

Én bízok, hogy itt az ellenszer, és hiszek benne!!

Névtelen írta...

csatlakozom. mondjuk az ot perc alatt meggyogyitom a HIV-et, abban nem hiszek, de talan ezek a gyogynovenyek is segithetnek valamit.
B.

Névtelen írta...

azért az irániak "találmánya" érdekesnek tűnik...

Névtelen írta...

és persze komolynak:)!

Névtelen írta...

ja, meg az életet adó füvet is megtalálták, amit a kigyó ellopott még anno gilgamestől
gonzi

Névtelen írta...

szerencsétlen gambok meg teherek. nemzetközileg nem lehet lépni az ilyen ökrök ellen?

Névtelen írta...

és különben is, ha csak öt perc egy asztma, mi a fasz telik három napba a hiv-nél??
gyanús, hogy ez nem is igaz.