2006-12-27

bizarr


először is bizarr érdeklődésű olvasóimnak ajánlom ezt az oldalt, ahol néhány aids-szel kapcsolatos betegségben elhúnyt zenész története olvasható.

nahát, például ofra haza, vagy liberace is köztük van!

valahogy még mindig nem értem különben, hogy miért nem mindegy, hogy valaki miben hal meg végső soron. és azt is gondolom, hogy senkit nem érdekelne az egész, ha teszem azt simán csak valami influezás szövődmény visz el valakit, vagy tetanusz-fertőzés.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen, én is unom, hogy ha valaki AIDS-ben hal meg, akkor muszáj odacsippenteni azt is, hogy pl. 1998-ban halt meg AIDS-ben. De a kutyát nem érdekli, ha valaki hasnyálmirigy gyulladásban vagy keringési elégtelenségben hal meg...elhunyt...

Névtelen írta...

Milyen hiresek, és az aids vitte el őket...öhh!

Névtelen írta...

legalabb megtudjak a kisemberek, hogy ha a nagyok is meghalnak egyszer, ok is sorra kovetkeznek!

Névtelen írta...

miért? a kisemberek csak innen tudják meg?

Névtelen írta...

Engem igenis erdekel, hogy ki hal meg aidsben. ez ebren tartja a tudatot, hogy halalos beteg vagyok, es hogy nagy valoszinuseggel ebbe fogok belehalni, mert ezt senki nem eli tul, meg a nagy nevek sem... fontos, nagyon fontos.
B.

Névtelen írta...

B:nek: Jaj tényleg ne verd má' annyira magad. rettenetes lehet, hogy mi vagyunk az egyetlen közönséged. Mondjuk jó közönség vagyunk, az biztos, nem azér' hogy alábecsüljem magunkat, csak már nagyon-nagyon unalmas ez a műsor. :-)

Képzeljétek el, amint szegény halálos beteg B. ül a computer előtt, és mind csak mondogatja magának, hogy meg fog halni, és közben megnéz hozzá hasonló sorsú nagy neveket (bár a nagy neveknek az életből azért ennél több jutott!?).

mások is (B-kívül) így csinálják? nagyon elbizonytalanodtam most.

mfg

Névtelen írta...

azt nem tudom masok hogy csinaljak, en igy csinalom :-))
B.

Névtelen írta...

B! Ha nagyon akarod, nem ebbe fogsz meghalni..
Különben is, van egy fogadásom erre!

Névtelen írta...

A sok sopánkodás fogja a vesztedet okozni!

Névtelen írta...

akkor inkabb nem adom meg a cimem, mert meg eljon valaki es levagja baltaval a fejem, aztan a beleimbol veres hurkat csinal... hmm, az en verembol? :-))))
na jo, inkabb nezzetek Happy Tree Friends-et (tundi bundi baratok), abbol lehet tanulni :-)
B.

any írta...

Senki se éli túl, B., még a negatívok se. És ha meggondolod, az egy jó hír, hogy valaki hetvenakárhány évesen hal meg, finoman szólva is zajos életet követően, húsz évnyi hiv-fertőzöttséggel a háta mögött. Ha pozitív lennék, azt kívánnám magamnak, hogy aidsben haljak meg 30 év múlva, és ne gégerákban 2 hónap múlva, vagy autóbalesetben holnap délután.