2006-11-19

világnap


ahogy közeleg az aids-világnap, egyre szaporodnak itthon is a kezdeményezések. a www.gay.hu holnapot szerkesztő csapat és a www.pride.hu portál szerkesztői összefogtak, és létrejött a www.aidsvilagnap.gay.hu honlap. egy kicsit én is belefolytam, és azért találjátok ott a linket a www.hivpozitiv.hu oldalra.

amint látjátok, lehet licitálni a festményre, amin a széptestű, bukott angyal piros szalagba van öltözve. a befolyt összeg az anonim aids tanácsadó számláját gyarapítja majd, akik már eddig is sokat tettek a magyarországi helyzet javítása érdekében.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Minek, hoszen már annyi ilyen témájú oldal van a világban...

shivamantra írta...

majd akkor mondhatjuk, hogy elég vagy túl sok, ha már nem lesznek újabb hiv-fertőzöttek.

Névtelen írta...

Shiva, szerinted lesz olyan?...Mikor?

shivamantra írta...

biztos lesz olyan, de nem tudom, mikor. tudod: torokgyík, pestis, himlő, szamárköhögés - ezek is gyógyíthatatlan fertőző betegségek voltak nagyon sokáig. aztán most meg már nem.

Névtelen írta...

a hiv is lehet, hogy egyszer gyogyithato lesz. de az biztos, hogy nem a mi eletunkben. es foleg nem a mostani HIV fertozottek eleteben...
Az AIDS vilagnap biztos nem fogom bekapcsolni se a tv-t, se a radiot, se az Indexet. a lenyeg, ha bekovetkezett a baj, fogd be a fuled, a szemed, a szad, dugd homokba a fejed...
B.

shivamantra írta...

ó, nagyon örülök, hogy hazajöttél vagy micsoda, kedves bé.

Névtelen írta...

Tényleg lesz valamilyen műsor a TV-ben az AIDS napon?

shivamantra írta...

igen, úgy tudom, hogy lesz. lehetett jelentkezni, ha valaki nyilatkozni akar, de úgy tudom, senki nem akart.