2006-11-16

szavazz!


nyomogassátok itt végig az európai hiv/aids ellenes hirdetéseket. természetesen egyetlen magyar sincs közöttük, mert magyarországon lukas a térkép, és mindenhol van hiv-fertőzés, csak itt nincs.

na mindegy. kattintsatok a "films" feliratú kattintásra, és utána szavazzatok, hogy melyik tetszik a legjobban.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

érdekesek voltak a reklámok, sajna hogy Magyarország nem készített, de úgy veszem észre Csehország, Szlovákia, Románia, Bulgária Ukrajna, Olaszország, Görögország, Norvégia, Portugália és a volt jugoszláv államok közül sem készítettek...Pedig ezek közül Portugáliában, Ukrajnában és Romániában sok a fertőzött és újonnan pont a keleti régiókban kellene lennie nagyobb prevenciónak...
Nekem az osztrák tetszett a legjobban, utána az ír és a holland.
Neked Shiva???

Névtelen írta...

Marha idegesítő az a futkosó filmszalag.
Ez meg nem kimondottan hiv, de tök aranyos, és van rajta cirill felirat.

Névtelen írta...

Hm. http://video.google.com/videoplay?docid=5057568021199066594&q=condom

Névtelen írta...

Austria rules!

Névtelen írta...

Austria also:)The running line made me mad:)

Névtelen írta...

nem akarok politizálni, félreértés ne essék. gondolt már valaki arra, hogy biztosítva van-e kórházunk, osztályunk, kezelésünk jövője most, amikor az ellátórendszer gyökeresen átalakul? nem az érdekel, hogy ki miben bízik, hanem hogy valaki hallott-e olyat, hogy a döntéshozók gondoltak-e arra, hogy ezt az ellátást egyetlen kórházban nyújtják az országban, de nem egy olyanban, amelynek a működése minden körülmények között biztosított lesz a jovőben.

Névtelen írta...

akkor majd megdoglunk. ez az egesz egeszsegugy egy nagy baromsag. szerintem be kene csukni. mindenki haljon meg, amikor eljon az ideje.
be kell zarni a gyogyszergyarakat, a korhazakat, az ellatorendszereket. mindenki maradjon otthon es bamuljon maga ele, es gondolkozzon el azon, hogy akar-e gyereket szulni erre a vilagra, vagy inkabb mihamarabb ki akar belole szaladni
B.