2006-11-04

pisi


már régóta foglalkoztat ez a dolog, a barátaim többször hallhatták tőlem.

hogyan lehet az, hogy a férfiak többsége mániásan kezet mos vizelés után, sőt, mélyen lenézi azt, aki nem mos kezet vizelés után, míg ugyanez (vagy egy másik?) többsége nem haboz, hanem beledugja a faszát bárkibe óvszer és gondolkodás nélkül?

nem értem.

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egyszerüen így programoztak minket...
Sokszor láttam már a kárát.

Perla írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Perla írta...

Mert a családban, az óvodában és a iskolában erre nagyobb hangsúlyt fektetnek. Mert kevésbé ciki arról beszélnünk, hogy milyen gáz, ha a bacik a vécéről vagy a villamoskapaszkodóról a szádba kerülnek, mint arról, hogy szex, meg sperma, meg hüvelyváladék, meg végbél, meg közös fecskendő, meg...

Névtelen írta...

én pisilés előtt szoktam megmosni a kezem. az is fontos.

stanglika írta...

nem tudom, de én meg még olyat is ismerek, aki húz óvszert, de pisilés után nem akar kezet mosni. nem is tudom, melyik kombináció a rosszabb. :)

Névtelen írta...

nem értem mi a problémád, dugás után is kezet lehet mosni...

Névtelen írta...

Én értem Shiva problémáját. Én az a típus vagyok, aki pisilés után mindig kezet most, néha előtte is.
És óvszert használok. Meg amúgyis kissé, de nem kórosan tisztaságmániás vagyok.
Shivának igaza van, hogy lehet az, hogy vannak olyanok, akik mosakodás, fürdés nélkül tudnak szeretkezni??? Csak előveszi a nemi szervét, amivel aznap már pisilt, meg izzadt benne...a másik meg előveszi a fenekét vagy a punciját, amivel aznap már csinált valamit és izzadt benne.
Viszont valóban az is igaz, hogy a kézmosás nevelés kérdése. Csak azt nem értem, mi ciki van abban, ha arra nevelik az embert, hogy a kukiját, punciját, popsiját is jól megmossa minden nap, főleg sex előtt.
Hogy aztán ki hogy kombinál tisztálkodás terén, az nevelés, kultúra meg életvitel kérdése.

Névtelen írta...

(Láttatok már olyan filmet, ahol a nagy gerjedelmet félbezakítják, hogy jajj drágám, várj egy kicsit, szeretnék előtte lezuhanyozni?)

Névtelen írta...

Nyilván igaza van anyunak, hogy nem jó félbeszakítani egy jó kis együttlétet, de fürdés után is ugyanúgy kívánhatja a másikat, ha előtte 10 perccel is:)Illatosabban még izgibb. DE! A legjobb ha a zuhany alatt folytatják és onnan az ágyba:)

Névtelen írta...

Gondoljunk bele, hogy miféle események zavarhatják meg például az anális szexet...

Névtelen írta...

Jajööö nem véleményt mondtam, csak érdeklődtem :) Mellesleg néha tényleg úgy érzem, hogy az emberek egy része - velem együtt - mániás tisztálkodó lett, mondhatni beteges mosakodó, szó szerint. Az ilyen-olyan allergiák, sőt fertőzések egy része innen ered - évekig tömény domesztosszal mosogattam mindent, amihez például nyers hús érhetett, ma már az extra kímélő mosogatószertől is hosszában kettéreped a bőr az ujjaimon. A gyerekeim pisilni se nagyon akarnak olyan helyen, ahol nincs bidé, nem tudom, jó-e ez. Van abban valami túloldalilóság,hogy az ember azt képzeli, napi kétszeri zuhanyozás mellett is viszolyogni fog tőle a partnere, ha nem egyenesen a kádból huppan mellé az ágyba vagy a szőnyegre vagy mittudoménhová, a 21. században nincs már spontán szex, mer akkor nem elég eper- vagy vaníliaillatú a lábközép, parfümgyárat szeretnék... :)

Névtelen írta...

parfümgyárat én is:)

Névtelen írta...

Kedves Shivamantra!
Nem kellene ilyen csúnyán és naturalistán beszélned, hiszen kamaszkorba lépő gyermeked mit fog tanulni Tőled??Szerintem sok más jobbat tudna, mint az ilyen beszédet!!!

Névtelen írta...

Nem akarom védeni a shivát, de szerintem ezt a faszt-t el lehet neki nézni.