2006-11-27


ilyen képet keresek már egy ideje, ez a spiegelből van. most örülök.
mindenki tudja, mire jók ezek, ugye?

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

arra, hogy ELMENJÜNK SZŰRÉSRE? :)

Névtelen írta...

Tízmillió óvszert kíván forgalmazni a francia kormány e héttől kezdve az AIDS elleni harc jegyében - jelentette be hétfőn Xavier Bertrand francia egészségügy-miniszter.

Az óvszereket, amelyeknek darabja 20 centime lesz, több mint 20 ezer helyen kezdik árusítani, mindenekelőtt középiskolákban.

A miniszter szerint általánossá akarják tenni az óvszer forgalmazását, hogy használata reflexszé váljon, egyúttal sajnálatosnak nevezte, hogy jelenleg a francia középiskoláknak csak mintegy fele bocsát óvszert diákjai rendelkezésére. (MTI)

A magyar középiskolák hányada bocsát óvszert a diákok rendelkezésére?

Ana írta...

Szerintem nem a sulikban kellene óvszerautomatával nyomulni. Inkább legyen ott minden kávézóban, kocsmában, szórakozóhelyen.

Névtelen írta...

Szerintem nem ártana, ha a középiskolákban lennének óvszer-automaták. És az is jó lenne, ha a fiatalok úgy gondolnák, nem ciki ezeket használni. Mert akkor óvszert használni sem lesz gáz. És amellett, hogy a nemi betegségeket meg lehet elözni, talán kevesebb lesz a tizenéves korban elvégzett abortusz is.
Ezzel nem azt javaslom, hogy 14 éves korban el kell kezdeni nemi életet élni, viszont álszent dolog azt hirdetni, hogy ha nincsenek például óvszer-automaták, meg jól megijesztjük a gyerekeket az AIDS-szel és egyéb borzalmakkal, meg propagáljuk az önmegtartóztatást, akkor a fiatalok majd várnak a szexszel a nagykorúságukig.

Péter

Névtelen írta...

Nálunk már van, köszi. Két dobozzal.

shivamantra írta...

pannika, drága, miért nem fogyott még el?

Névtelen írta...

En Shiva eredeti kerdesere valaszolnek:
ezek arra jok, hogy az ember abban a hitben szexeljen, hogy biztonsagban van, es kozben kurvara nincsen.
En arra szavazok, hogy legyen mindenhol elerheto az ovszer, es kozben el kell riasztani az embereket a szextol. talan az sem lenne rossz, ha a fiukat kiherelnek, es akkor talan nem kivannak a szexet, a szaporodast pedig cseszeben tortenne, marha van igeny szaporodasra. szerintem marha az, aki vilagra hoz gyereket.
B.