2006-11-03

hálaszó

tegnap hivatkozott rám athina a blogjában. nagyon nagy jót tett velem, mert az eddig is viszonylag nagy és kitartó olvasóközönség (vagyis ti) egyszerre hatalmasat nőtt; és remélem, hogy sokan itt is maradnak, vagy vissza-visszatérnek néha.
azoknak, akik először járnak itt, azt üzenem, hogy
AZONNAL MENJETEK HIV-TESZTET CSINÁLTATNI!
előtte és utána pedig mindig használjatok óvszert.
meg persze isten hozott itt mindenkit, ezen a kissé monomániás helyen.
hogy hova menjetek? itt felsorolom.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én nem ismerem Shivát személyesen, de nagy fej lehet, az egyszer biztos!

Névtelen írta...

lehet, hogy van, aki azért nem megy tesztre, mert azt gondolja, ciki elmenni egy nemibeteggondózóba, és biztos majd úgy néznének rá, és biztos gondolnák, hogy buzi, meg drogos, és úgy dönt, hogy erre meg aztán semmi szüksége.

szóval shiva, nem írnál egy kis kedvcsinálót, amiben ezeket cáfolod, vagy elmondod, hogyan is zajlik egy ilyen?

Névtelen írta...

...menjetek az Országos Epidemiológiai Központba, Gyáli út eleje. Igaz, heti kétszer van csak vérvétel és 2 órán át lehet csak menni, de eredmény viszonylag hamar, két nagyon kedves hölgy van ott, nem kérdezősködnek, vért vesznek, adnak egy cetlit rajta egy kóddal, amivel vissza kell menni az eredményért. Ha kedden megy valaki, akkor csütörtökön már lehet eredmény, ha külön kéri.
Ha valaki csüti megy, akkor a következő keddre biztos lesz eredmény. Menjetek záróra előtt negyedórával, akkor tuti nem kérdezősködnek, de amúgy sem:)
Ja, anonim és ingyenes, a többi infó a Shiva által ajánlott oldalon van.
Nem ajánlom a Mária uccát, több pozi véleménye és saját tapasztalat alapján sem. Az ÁÁTSZ meg rendesen kifaggat, az a félénkeknek nem ajánlott.

shivamantra írta...

több nemzetközi jogvédő szervezet próbálkozása ellenére sem sikerült leszoktatni a mária utcai klinikát erről a jogsértő és megalázó gyakorlatról. valamilyen okból úgy gondolják, hogy bármit elérnek azzal, ha valamiféle informális adatbázist állítanak össze azokról a melegekről, akik hiv-fertőzöttek. bár a jószándék vezeti őket, mégis ártanak. természetesen jogod van nemet mondani. nem vagy köteles válaszolni semmilyen kérdésre. még akkor sem, ha az adott helyzet nagyon ijesztő és kiszolgáltatott. ne válaszolj, és kész.

Névtelen írta...

ja, hogy már a máriások figyelmeztetve is voltak? nagyszerű...természetesen nem egy kérdésre nem válaszolok-kal feleltem, de azért mindennek van határa...kár, hogy nem vettem fel a hanganyagot...döbbenetes lett volna visszahallgatni...