2006-09-17

furcsa

hát, képzeljétek el, az történt, hogy tegnap egyik percről a másikra ezren kezdték olvasni a blogomat. egyrészről ez nagyon örvendetes, másrészről persze kérdéseket és kételyeket is ébresztett bennem. a statisztikai progam tanusága szerint 16-án este kilenc óra környékén az index egyes fórumaiból több százan kattintottak rám. odamentem, de a vonatkozó bejegyzéseket törölte a szerzője - ez a sorszámokból világossá válik. találtam azonban néhány választ, ami arra kérdez rá, hogy ez tényleg a bejegyzés szerzőjének blogja-e.
ez egy kicsit aggaszt. egyfelől persze nagyon klassz, ha valaki rajtam kívül még fontosnak érzi, hogy terjessze a híreket, felhívja a figyelmet a hiv/aids kérdésének fontosságára. másfelől ez nagyon hiteltelenné teszi az egészet, és megbízhatatlan fényben tüntet fel engem. az egyik szemem sír, a másik meg nevet.

3 megjegyzés:

any írta...

Ó. Ez egy nagyon undok vonása a netnek, mindenki azt ír, amit akar, bárki nevében. Ha szemmel láthatólag nincs mögötte ártó szándék, akkor nem olyan vészes. Azért én a helyedben beköszönnék arra a fórumra. (És ma is aludj sokat.)

Névtelen írta...

én nem köszönnék be a helyében a fórumra. aki onnan idekattint, ez a bejegyzés fel fogja világosítani. a többieket meg nem kell.
shiva, ez béna érzés lehet. nekem legalábbis rosszabb lenne, mint amilyen jó.

Ana írta...

Én se köszönnék be, felesleges, mert itt úgyis kiderül.