2006-08-19

katolikus

ezen az oldalon kérheted meg benedek pápát, hogy törölje el az óvszerhasználat tilalmát. továbbá megismerkedhetsz a condoms for life katolikus mozgalommal, akik azt vallják, hogy az istenhit és az óvszer nem zárják ki egymást. köszönet illeti stant, aki felhívta a figyelmemet erre a gyöngyszemre.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

ez nekem is régi öööööööööö vesszőparipám. :)

Névtelen írta...

:)))))
Tegnap is néztem, hogy ez az oldal se a Vatikántól származik, gondolom... addig nem fogom kedvelni a katolikus egyházat, amíg a) a papjait sunyi szexre kényszeríti, b) akik különben csakis hímneműek lehetnek c) és amíg úgy egyáltalán, amíg ez a menetrend; tiszta röhej, hogy csak a többszáz éves tévedéseiket hajlandóak korrigálni, az óvszer meg olyan friss téma, hivről nem is beszélve, az még csak negyedszázados...)

Névtelen írta...

elképesztő, hogy egyes államok és szervezetek milliókat körltenek arra, hogy terjesszék az óvszerhasználatot, a katolikus egyház meg ilyeneket mondogat. valaki végre kimondhatná, hogy az egyház és tanításai veszélyesek a társadalomra. intézményesített népbutítás, amit ezzel kapcsolatban csinálnak.