2006-06-04

szerelem

megint csak egy levelezőtársamnak írt levelem a kiindulópontja annak, amit ezen az oldalon írok. ez tulajdonképpen a neki írt válaszom szerkesztett változata, mert azt gondolom, másoknak is tanulságos lehet.
ha az ember hiv-fertőzött, az egyik legnagyobb kín az, hogy bezáródnak egyes ajtók. vagyis vannak ajtók, amik bezáródnak, és vannak, amikről csak azt gondolja az ember, hogy bezáródnak. de közben nem, vagy nem feltétlenül.
például nem vagy örök magányosságra és szexuális nélkülözésre ítélve, ha hiv-fertőzött vagy. a hiv olyan állapot, amivel ma már hosszú évtizedeket lehet jó életminőség mellett élni. a jó életminőséghez hozzátartozik a párkapcsolat és a nemi élet is. de ez csak akkor lehetséges, ha mindenek előtt te magad elhiszed, hogy hiv-fertőzöttként ugyanolyan jogod van a boldogsághoz, mint az "egészségeseknek". és aztán ennek megfelelően élsz.
fel a fej, be a has, ki a mell! csak mindig használj gumit.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

melyik az a barom aki kitalálta hogy fekete alapra kell irni? ugye ezt el akarják az emberekkel olvasatni nem?

shivamantra írta...

én voltam. igen, el akarják.

Névtelen írta...

Én el is szoktam olvasni. Valamit rosszul csinálok? :)

Névtelen írta...

Nem vagyok oda én se a sötét alapon világos betűkért (mint köztudott), de ez itt egész jól olvasható. Akinek gondot okoz, jelölje ki a szöveget (egér jobb gomb - az összes kijelölése), máris megszűnik a probléma.

Névtelen írta...

Láttam... olyan nagyon kisstílű...

Névtelen írta...

(Off) Hehh, kis hülye, de legalább nem idegesít tovább, Hangi.

Shivamantra, neked elfelejtettem mondani, hogy nálam a képet bármikor lecserélem másmilyenre, amilyenre akarod, csak akkor ezt találtam, de szólj nyugodtan, kívánságműsor :)

shivamantra írta...

nincs nekem bajom azzal a képpel, sőt, megtisztel vele, hogy keresett egy ilyet a kedvemért.