2006-05-07

hülyeség

olvasom ezen az oldalon, hogy mit írt james de meo a hiv-ről és az aids-ről.
namost az a helyzet, hogy dr. de meo nem az oregoni biofizikai kutatólaboratórium munkatársa, hanem az orgon biofizikai kutatólaboratóriumé. látszólag csak egy e betű a különbség, de csak látszólag. mert amíg oregon az egyesült államok egy állama, addig az orgon egy ufóhívő szekta. ennek alapító főgurumestere a jó de meo doktor.

hát így.

ezek az orgonisták azt is gondolják (lehet utánanézni), hogy volt egy olyan, hogy szaharázsia, onnan származik nagyjából minden, az tulajdonképpen olyasmi volt, mint antarktisz, csak még sokkal, sokkal jobb, mert ott az emberek nem egyszerűen ufók voltak, de maximálisan kihasználták a szexökonómiát.

nos dr. de meo ilyetén módon véleményt formál mindenről, ami elébe kerül. arra kérlek titeket, hogy amit a hiv-ről és az aids-ről ír, azt inkább hagyjátok figyelmen kívül. nem csupán azért, mert az írás a tudományosság látszatát is nélkülözi, és semmilyen szempontból nem tekinthető megalapozottnak. hanem mert hagymázas hülyeség. eszelős hablaty. értelmetlen zagyvaság. hibbant locsogás.

egyébként sem értem, hogy akkor most mi van, hogy a jó krisztina időt és energiát nem kímélve több kevesebb sikerrel lefordította ezt a kis írást dr. de meo tollából. akkor most én nem vagyok hiv-fertőzött mégsem? vagy azok a barátaim, akik meghaltak aids-ben, azok nem is haltak meg? vagy akik gyógyszert szednek és nem halnak meg (pár millióan), azok tévedésben vannak?

eh.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Látod shivamantra, ezért is van Rád szükségünk:)
Jedi