2007-08-31

nem kell


képzeljétek, mától megint nem szedek gyógyszert! nagyon jók az immunológiai értékeim, és így legalább van esély arra, hogy helyre álljon a koleszterin- és a trigliceridszintem. kicsit kipiheni magát a májam is. a múltkor, amikor abbahagytam a gyógyszert, akkor egy ideig rosszul voltam, de nem annyira, mint amikor elkezdtem, és utána majdnem másfél évig bírtam gyógyszer nélkül. eleinte havonta kell kontrollra mennem, hogy nem szalad-e fel ugrásszerűen a vírusszámom, de remélem, hogy nem.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

ma van a nagy nap!

Névtelen írta...

Váááááá! Nagyon jó!
Ez szerintem az év jó híre. Eddig mindenképpen.

Dementia Schikk írta...

csak így tovább!

Névtelen írta...

Gratula, de a vírusrezisztánciával mi a helyzet?? Nem áll fenn a veszély?
sok színes gyógyszer:
http://www.aidsmeds.com/list.shtml

k

Névtelen írta...

elgondolkodtam, hogy van-e értelme annak, hogy hol gyógyszer, hol nem, de végülis az orvos meg Shiva tudja. Remélhetőleg a gyógyszerrezisztencia kizárható Shivánál, tehát amit szed, annak nem áll ellen a vírus és ez jó, ezért is tarthat szüneteket.

Névtelen írta...

Ez nagyon jó hír, puszi :)

Névtelen írta...

Shiva mar csinalt egy gyogyszerszunetet, es nem lett rezisztens, akkor a 2. szunettol miert lenne rezisztens?

Tök jo!

B.

Névtelen írta...

a rezisztencia gyanúja akkor merül fel, ha gyógyszer mellett is, tartósan 500-1000 feletti vírusszáma van az illetőnek, ilyenkor érdemes rezisztencia tesztet csináltatni vagy kipróbálni valami más kombit. Mivel ez Shivánál nem áll fenn, ezért is lehet szünetet tartani. Persze más kérdés az, hogy a későbbiekben kialakulhat-e rezisztencia a sok szünet miatt, de ez nem csak Shivánál kérdés, hanem minden betegnél, még annál is, aki rendszeresen, megszakítás nélkül szed gyógyszert. Szal Shivának most Urlaub van, és addig is visszaugrik a triglicerid szintje:)

Névtelen írta...

batorsag, shivamantra a neved.
Kivancsi vagyok ki a dokid?
Tsok
Jedi

Névtelen írta...

juhé!

Independence írta...

Ez tényleg jó hír! :)