2007-05-27

szenvedély

hát, annyi dolgom volt, hogy csak na! és ezért nem tudtam ide olyan sokat írni sajnos.
többen is felhívtátok a figyelmemet a szenvedélyek napjára, köszönöm! kattintsatok ide, és akkor elolvashatjátok a teljes programot. ezúttal lesz hiv-szűrés is a málnás egyesületnek köszönhetően, akik annak szentelik a munkájukat, hogy tudatos szexuális életre neveljenek titeket. remélhetőleg sikerrel. a szűrésben segít a lászló kórház és újhelyi eszter csapata.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

a málnás egyesület honlapján található teszteket az avert.org-ról tették be, amúgy baromi könnyű mind a 4 feladatsor, hibátlanra simán meg lehet csinálni

Névtelen írta...

Szerintem tök mindegy, hogy honnan tették fel, legalább van nekünk is egy magyar nyelvű tesztünk és lenne még több ismeret anyagunk, de attól félek, hogy ennek sem lesz meg a kellő hatása. Amúgy a Málnás szerintem ötletes.
Mindent bele Málnás!

k

Névtelen írta...

Sajnos a feladatsor egyáltalán nem könnyű a legtöbb magyar számára. Még a legelső (legkönnyebb) kérdőív sem. Ez azért elárul valamit rólunk...

Egyébként én is nagyon drukkolok Málnáséknak. Hátha végre megmozdul valami a prevenció terén. A magam részéről megpróbálom öket segíteni amiben tudom és erre bátorítalak benneteket is, legyetek akár pozitívak vagy sem. Ne hagyjuk, hogy támogatás és érdeklődés híján, mindenütt falakba ütközve ők is feladják a harcot!
A szenvedélyek napjára is kimegyek. Lesz egy csomó jó film HIV-témában. A szűrést is szeretném megnézni. Kiváncsi vagyok mekkora érdeklődés lesz rá.

Névtelen írta...

Nekem van pár teszt feladatsorom HIV-ről, ami ilyen igaz, hamis válaszok, meg persze pár totó jellegű is. A kérdések szerintem nagyon egyszerűek voltak, pl.mikor van az AIDS világnapja, meg mi a HIV és melyik állat hozható vele összefüggésbe, ezek óvodás szintű kérdések voltak. De a többi is távol volt a nehéztől...

Névtelen írta...

Jó, hogy ilyen téjékozott vagy, de ne magadból indulj ki! Óvodás kérdések ide vagy oda, a magyarok jórésze nem tudja rájuk a választ és ezen van a hangsúly.

Névtelen írta...

ÉN TUDTAM, BI_BI_BI!!!!!!!!

Névtelen írta...

HIV szűrés a Deák téren.
Az ingyenes és anonim HIV-szűrés időpontja: 2007 május 31. csütörtök 14:00 óra.

Az eredmény a helyszínen megvárható.

Helyszíne: Budapest, Deák Ferenc téri aluljáró

Információ: Rendes Alina (+3620/566-1208)

shivamantra írta...

nna. itt vagyok.

shivamantra írta...

nagyon örülök, hogy sokan játszottak egy jót a málnással. úgy tudom, hogy a filmvetítés a szenvedélyek napján befulladt sajnos. talán legközelebb. volt valaki a deáktéren szűrésen tegnap?