2007-05-11

ajándék!

mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szép ajándékot, amit végre sikerült átvennem a tandemben tegnap, mert eddig nem jutottam el oda. de tegnap eljutottam, és kaptam egy ilyet:




ami talán szokatlan ajándéknak tűnhet elsőre, de én rendkívül örülök neki. úgyhogy köszönöm stannak és pannak, anának, anyunak és még nem is tudom, ki mindenki vett részt a projektben.

egyébként ha már ausztráliánál tartunk (mert az ott feljebb ausztrál gatya), az ausztrál miniszterelnök remekül, másfél hónappal a syndey-ben rendezett ias konferencia kezdete előttre időzítette azt a javaslatát, hogy az országba beutazó hiv-fertőzötteket szoros figyelemmel kellene követni, és kötelesek lennének bejelenteni, hogy hova utaznak. az ias (international aids society) a világ egyik legnagyobb hiv/aids konferenciája, ahova ezrével érkeznek a hiv-fertőzött aktivisták, orvosok, gondozók és érdeklődők minden évben. most persze hatalmas a felháborodás, és nem egy szervezet fontolgatja, hogy bojkottálni fogja a konferenciát. bővebben a natap honlapján.

ami megdöbbentő, hogy howard miniszterelnök egészen komolyan elhiszi, hogy ha nem engedik be a hiv-fertőzött külföldieket, akkor a fertőzés megszűnik - eltűnik mintegy. hiszen az ausztrál állampolgárok mind annyira erkölcsösek és óvatosak.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

például még a vackor, aki megcsinálta a szép szülinapi üdvözlőlapodat. :)

legyél boldog a gatyádban, meg nélküle is, persze.

Névtelen írta...

Jó volt örülni látni. :)

Névtelen írta...

Jó volt örülni látni. :)