2007-01-30

szociológia

kedves barátom, dr. takács judit, a homoszexualitás és társadalom és a lélek műtétei című elsimert könyvek és számos tanulmány szerzője egy újabb, egész európát felölelő munka keretében magyarországi hiv-fertőzöttek szociológiai vizsgálatát készül elvégezni. ehhez szeretne minél több hiv-fertőzöttel hosszú, átfogó interjút készíteni. az interjúk teljesen anonimek, és judit minden személyes adatot a legszigorúbb szabályoknak megfelelően megváltoztat.
aki kedvet és bátorságot érez, hogy részt vegyen egy ilyen szigorúan csak kettesben folytatott interjún, nálam jelenkezzen az oldalt található e-mail címen.
köszi.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

láttam a könyvét. hááát.... nem használtam fel a gender studies thesisemhez. gonzika

any írta...

A lélek műtétei azóta is itt van olvasatlanul, sosincs rá idő, de a Homoszexualitás és társadalmon átverekedtem magam. Nem könnyű esti olvasmány, de megérte; nekem ez egy teljesen távoli és idegen és néha érthetetlen világ volt azelőtt, most meg valahogy helyükön vannak a dolgok. Szóval csak jelentkezzetek interjúra, mindannyian, tökéletes alkalom a figyelemfelkeltésre, és még arcot se kell hozzá adni.

shivamantra írta...

gonzi, gender studiesban a takács eléggé megkerülhetetlen. sajnos meg fogsz bukni, de nekem ne gyere panaszkodni

Névtelen írta...

en jelentkezem :-)
B.

Névtelen írta...

amit a buzikról írt az bézikli egy nagy szar (my humble opinion). már nem fogok megbukni, megvan a thesis honey
gonzika

shivamantra írta...

majd megbuksz valami másból, ezen ne múljon.

Névtelen írta...

ja, most úgyis cukrászatot akarok tanulni. majd ott elvágnak habverésből :(
XX. Gonzálesz