2006-12-16

törődés

eztet kommentelte anon ide az előbb:


"Mint ismeretes, Shiva nem elégszer buzdít arra, hogy védekezzünk, menjünk el szűrésre, használjuk a fejünket sex közben - amiben mind igaza van - de én most arra lennék kivi, hogyan viszonyul ő a már fertőzöttekhez??? Azaz, van-e sok pozitív ismerőse, és mennyire foglalkozik azok lelki világával??? Mennyire tudja jól kezelni mások problémáját? Hiszen szerintem arra is szükség van, ha valaki fennakad a teszten, hogy onnantól mi lesz. Pl. frissen kiszűrtek szoktak hozzá fordulni hogy mitévő legyenek?"
nem olvastok elég figyelmesen. több tucatnyi fertőzöttet ismerek magyarországon és azon kívül is. ha bárkinek bármilyen kérdése van, akkor nyugodtan fordulhat hozzám, és ezt sokan meg is teszik. sokkal kevesebben keresnek meg fertőzöttek, mint olyan nem fertőzöttek, akik aggódnak, de ez érthető: nem fertőzöttek többen vannak, mint fertőzöttek. ha valakinek kérdése, gondja van, akkor egyáltalán nem számít, hogy hiv-vel él-e vagy sem.

azok lelki világával foglalkozom, akik ezt igénylik, amennyire az időm és az energiám megengedi. az én napom is csak 24 órából áll. úgy értem, van munkám, családom, mindenféle feladatom, bevásárolok, kiteregetek, meg ez a dolog itt.
nem tudom, mennyire tudom jól kezelni mások problémáját, de tapasztalatom szerint másokat sem izgat annyira, hogy kezeljék az én problémáimat. minden leválre válaszolok. bármit lehet kérdezni.
különben meg nem nagyon értem az egész kérdést.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jelenleg talán Shivamantra foglalkozik a legtöbbet a pozitivok ügyeivel Magyarországon, beleértve a lelki világukat is. Tudomásom szerint ez a blog csak a jéghegy csúcsa. Emellett rengeteg más dolgot is tesz a pozitivok érdekében a munkája mellett.
Mindezt senki nem várhatja el tőle és senki nem kérheti számon, mert nem kötelessége csinálni, minthogy senki másnak sem kötelessége a szabadidejét feláldozva önkéntes munkát végezni. Az ingyenmunkát nem szokás elvárni és ha ő holnap abbahagyná tevékenységét, akkor sem reklamálhatna senki. Ellenben lehet neki segíteni a munkában és akkor lehet, hogy még többet sikerül elérni...

Névtelen írta...

anon szerintem úgy érthette a kérdést, hogy kiknek könnyebb segíteni: aggódóknak, akik nem mernek tesztre menni az eredmény miatt vagy már akik tudják és biztos lesz mindig rajtuk teher

Névtelen írta...

A hajam kihullik, komolyan. Nincs ennek az embernek arra se ideje, hogy levegőt vegyen, mást se csinál, csak mások problémáival foglalkozik.
Te meg azt ígérted, hogy pihensz egy kicsit. Anyuhaanyádhelyettanyád.

Névtelen írta...

Shiva, a pozitívok krisztusa!!!!

shivamantra írta...

ez krisztus dolog egy kicsit azért erős, meg nem is jó ómen. vagy meg is akartok feszíteni?

Névtelen írta...

a Krisztust tényleg ne használjuk egyáltalán emberre sem!!

Névtelen írta...

Le a kalappal elotted, minden elismeresem a tied.
Nw

Névtelen írta...

ha valakinek nem jött le eddig, hogy shiva mit csinál és, ez mennyire jó és hasznos és stbstbstb... akkor az már buta...
Lássunk egy kicsit a szavak mögé is, peóbáljunk ésszel gondolkozni, élni az életünket. már akinek van ilyen. ez nem 1 emberre vonatkozik, hanem magyarország 70 százalékára!!

Névtelen írta...

kérdezhetek? :P
gonzi voltam

Névtelen írta...

Igen, Shiva tényleg krisztushoz hasonló, mert annyi embernek segít, és ő ad hitet százaknak (köztük nekem is!!)!
Emberek, ha ez nem krisztusi cselekedet, akkor mi. És van még egy hasonlatom: ő is a vállán hordja a keresztjét, amelyen később(reméljük, nem!!)meg fog halni. Tisztában van végzetével, de mégsem panaszkodik.
Emberek, kérem ez érték a javából, igen, ő a pozitívok krisztusa, legalábbis M.o-n!

Névtelen írta...

7végén vettem egy könyvet, nem tudom, hogy hallottatok-e róla, de nekem nagyon tetszik, most az oldalunkon ebből idézgetek egy darabig, mert érdekes, tanulságos dolgokat ataláltam benne. Minden nap egy részlet. A könyv címe: Nélküled nem létezem (Melissa Fay Greene)

Névtelen írta...

Na de hol az oldalatok?

shivamantra írta...

nem akarok nagyon elmenni itten filozófiailag, de mindenki a maga krisztusa. én az enyém, te a tiéd.