2006-12-31

fórum


kialakult itt egy egészséges párbeszéd pár ember között (dude, vackor, b, klm, gtp, any stb. és pár tucat névtelen hős), amit nagyon jó dolognak tartok.
ha akarjátok, akkor csinálok egy fórumot nekünk, ahol szabadabban és egyszerűbben lehet véleményt cserélni. továbbra is csak nagyon kicsit moderálnék ott is: mindent lehet, csak a hiv létezését tagadni és egymást direktben alázni nem.
egyszer már volt ilyen próbálkozás, de teljes kudarcba fulladt. most sem muszáj, de mondjátok meg ti, mit akartok.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

én soha nem írtam még fórumba, nem is nagyon terveztem.
azt tartom nagyszerűnek ebben a blogban, hogy úgy hívja fel a figyelmet egy világméretű problémára, ahogy semmilyen szervezet, vagy tömeges kezdeményezés nem tudná. miattad, shiva, mindenkinek, aki olvas téged, van egy hiv pozitív ismerőse, és így a lehető legközelebbről kapja azt, ahogy a hiv/aids befolyásolja az ember életét. illetve ez is elég lenne, de ráadásul még sokkal többet.
szóval csak azért mondom, mert attól függ, hol lesz az a fórum. ha innen lesz elérhető, akkor persze abba is bele fogok olvasni, de ha máshol, á... hát akkor is.
gondolom, sokat segítettem :)

Névtelen írta...

Engem a Fórum Romanum visszarepített 5 évvel időben, hát az egy felejthetetlen élmény volt!
Shiva fórumja is legyen olyan!:)

any írta...

Nem szeretek fórumozni, ezért nem is szoktam. Regisztrálni kell, nem illik másról írni, mint ami a topik címében szerepel, fórumokban szoktak rendezkedni is, összevonnak, áthelyeznek, az meg engem kimondottan bosszant, szóval én elvagyok nélküle. Innen csak egy lazább csevejsarok hiányzik, a múltkor is morgott valaki, hogy nem a hivvel foglalkozunk. (Esetleg a linkfalra egy haloscan?... :D)

Névtelen írta...

Nem kell fórum, minden úgy jó, ahogy van!!!

Névtelen írta...

en sem szeretem a forumot.
b.

Névtelen írta...

látod, shiva, ez a hála.
a kisujjadat nyújtod, aztán az se kell nekik.

Névtelen írta...

Én nem bánnám a fórumot, de csak ha nem lenne túlbonyolítva és túlregulázva. Az anonymitást viszont mindenképpen megszűntetném, legalábbis annyira, hogy meg tudjuk különbözetni egymástól valahogy a sok anonymat, mert ez így tök káosz...

any írta...

http://www.tv2.hu/tenyek/cikk/136190/

Névtelen írta...

a legizgalmasabbak a hozzaszolasok voltak, eleg viccesek, olvastatok?
B.

Névtelen írta...

szerintem jó ötlet a fórum! én szeretném!!

shivamantra írta...

namot az van, hogy egyelőre többen NEM akarnak fórumot, mint akik akarnak, úgyhogy most minden marad, ahogy volt egy darabig, aztán majd újra megkérdezem.

Névtelen írta...

Ez jó! :-)

any írta...

Megtaláltam, B. Hát érdekes egy társaság jár oda kommentelgetni...