2006-12-01

egyenleg

nagyon köszönöm mindenkinek a figyelmet és a kedves, bíztató, gratuláló és egyéb szavakat. az országok kimerítő és alapos listáját is figyelmesen végigböngésztem. nem hiányzik egy sem?
főleg köszönettel tartozom az origo szerkesztőinek, amiért komolyan vették a dolgot. kedvesek voltak és tapintatosak, segítőkészek és gyorsak.
nagyon tetszett az origo összeállítása is a hiv-ről, amiben szerepel pár dolog, amit a hiv+.hu-ról vettek át. nagy megtiszteltetés nekem, hogy elfogadják és közlik, amit írtam.
írjátok meg, hogy még mik történtek ma! kíváncsi vagyok, hogy a hogyan sikerültek a különféle programok. én is kicsit körülnézek, hogy mik a hírek.
tudom persze, hogy holnaptól egy kicsit minden ugyanúgy lesz, mint előtte, de egy kicsit meg nem. lesz pár ezer emberrel több, aki valamennyire talán elgondolkodott, elmegy tesztre, vagy komolyabban veszi az óvszerhasználatot.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

engem sokkal jobban meghatott volna, ha magyar települések neveit írkáljátok be az előző post commentjeibe. így pl

VÁSÁROSNAMÉNY

ÖCSÖD

CSORVÁS

különben meg mondtam a minap vkinek, h ha nem tudja, h mi burkina faso fővárosa, akkor sajnos le kell szopnia. ÉS NEM TUDTA! :P

nem mondom meg, ki voltam, de a kariajiról még beszéljünk :P

Névtelen írta...

ja, shiva!
egy rendes buzi SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM ÁRULJA EL A KORÁT!!!! (kivétel ezalól az asztrológus és a bioenergetizáló vajákos asszony)

shivamantra írta...

burkina faso, régebben felső-volta fővárosa ouagadougou (vagadugu). ha fordítva is áll az alku, akkor egyeztessünk időpontot, gonzi.
én rendetlen buzi vagyok, és azért árulom el a koromat, mert úgyis tízzel nézek ki fiatalabbnak. a farkam meg hússzal. hehe.

Névtelen írta...

amikor megláttam, hogy 267 komment van az előző posthoz, azt hittem valaki unalmában baromkodott.
Végiggörgettem. Megható és megrázó.
V

Névtelen írta...

én úgy tudom, hogy shiva már a 40-dik életévét is betöltötte vagy csak nagyon közel van hozzá, de már nekem egy éve is 39-et mondott:))) Rendes buzi lévén, idézve az előző hozzászóló szavait, szerintem egy évet le is tagadott, ahogy egy jó nő is megteszi:)))

shivamantra írta...

én nem vagyok jó nő, hanem jó pasi vagyok. majdnem mindig.

Névtelen írta...

a jó nőt nem rád értettem, hanem képletesen, hogy mint a jó nők, egy évet letagadsz...vagy a nagyon jó nők még többet is megtehetnek:)
Ugyanez lehet férfiaknál is, gondolom főleg a melegek élnek ezzel a lehetőséggel...

Névtelen írta...

Ja, igen, jó pasi.Látom ki vagy békülve a küllemeddel, ami persze jó, mert ez is kiegyensúlyozottá teheti az embert.