2006-11-29

világnap

azt kérdezte valaki, hogy hol töltöm az aids világnapot december elsején, hogy megyek-e valamilyen programra.
nem tudok elmenni egyikre sem. ez semmilyen módon nem értékítélet, hanem dolgoznom kell, és nem érek sajnos rá.
de 11-től 12-ig élőben leszek vendég az origó társalgó című műsorában (vagy minek kell azt nevezni, cset?). lehet kérdezni meg beszólni kedvetekre.
azt tudom, hogy a plussz egyesület szokásos rendezvénye a ferencvárosi művközpontban 10-kor kezdődik.
nyiregyen az együtt egymásért km egyesület rendezvényei 14 órakor kezdődnek a szolgáltató házban, árpád utca 9. itt este tart beszélgetést.
a pozitívan gondolkodók baráti köre másodikán (tehát 12/2) 15 órakor tart megemlékezést a megálló házban a szigony utcában.
az alibiben elsején este gyűjtést rendeznek azanonim aids tanácsadó javára. itt mindenféle hírességek is jelen lesznek.
na én ennyiről tudok, de biztos van még. írjátok meg.

10 megjegyzés:

any írta...

Szerintem az egy moderált cset, az origós, alig fér bele pár kérdés az időbe. (Vagyis amikor egyszer ott voltam egy ilyenen, az baromi unalmas volt.)

stanglika írta...

http://www.ma.hu/page/cikk/i/0/159030/1 én meg ezt találtam az előbb.

Névtelen írta...

A Hősök terén koncert, a befolyt összeg a László Kórháznak...

Shiva! Azzal, hogy az origo cset szobában leszel, mennyi idegen előtt kellett felvállalnod a státuszod?

Névtelen írta...

Egyik nap egy olyat infót kaptam egy orvostól, hogy nem csak a túlzott napozás, szolárium, de a túl sok fürdés, fürdőzés, úszás, különféle vegyszerek, parfüm, kozmetikumok, stb...is igénybe veszik az immunrendszert, "kopás után" regenerálódásra késztetik a bőrt, bizonyos értelemben a bőrt ingerelik, ami a védekezőrendszerünk legfelső rétege és így közvetlen hatnak az immunrendszerre is, azaz megterhelik...mennyire lehet ennek hinni???

shivamantra írta...

a csetszobában való szereplésemmel senki előtt nem kellett felfedni a személyazonosságomat. a saját nappalimban ülve veszek részt a dologban, mindössze egy munkatárssal beszéltem telefonon, de ott is mindenki shivamantraként ismer.

shivamantra írta...

az immunrendszerednek semmilyen módon nem árt, ha zuhanyozol vagy ha uszodába mész. az orvos valószínűleg arra gondolt, hogy jóból is megárt a sok. régebben a széltől is óvták a hiv-fertőzötteket, de ez feleslegesnek bizonyult. ismerünk olyan fertőzötteket, akik maratont futnak, sportversenyeket nyernek, hegyet másznak. nagyon ramaty immunrendszer és fejlett allergia kell ahhoz, hogy megártson a parfüm. azoknak az időknek már vége.

Névtelen írta...

Shiva, milyen idoknek van vege? meg ma is eljutnak emberek kezeles mellett is ramaty allapotba. Semmi nem valtozott, csak annyi, hogy sok (es azert erdemes hangsulyozni, hogy nem minden!!!) embernek ez az ido kicsit kitolodott.
Dec 1: ki sem mozdulok otthonrol :-)
B.

Névtelen írta...

Szerintem általában nem tesz jót a rengeteg pancsolás meg a parfüm. (Parfüm alatt értek minden olyan vegyszert, ami a bőrre vagy a tüdőbe kerül, hajlakk, levegőillatosító, spray, domestos, satöbbi.) A kiszáradt bőr meg nagyon sérülékeny, hiv-negatívoknál is. (Mániákus pancsolók testápolót is pancsoljanak magukra.)

Névtelen írta...

Igen, én is arra gondoltam, hogy a sok pancsolás kiszárítja, koptatja a bőrt, ingernek teszi ki, azaz megterheli...túl sok minden, lásd vegyszer, tisztítószer, tisztálkodószer, víz mind-mind mossa a "felső réteget", ezáltal védtelenebbé teszi az embert a fertőzések ellen...kíváncsi lennék hol a határ...

Névtelen írta...

Olvastalak az Origon, gratula hozzá.