2006-10-13

hitvita

anonymus a következő kommentet írta kicsit lejjebb:

"faszsag...rezisztencia? nem ertitek, hogy mindez humbug????shiva, te meg ne dolj be mindennek, ha sokat idegeskedsz, tonkre megy az imunrendszered! ezert lesznek aidsesek az emberek, nem a hiv miatt, az kitalacio! inkabb taplalkozz egeszsegesen, az segit, és ne idegeskedj. kulonben is feltalaltak mar az antibiotikumot, amely kiol minden virust. szoval nem kell felni!!!!!!!!"

azért rakom ezt ide, hogy mindenkinek szóljak előre: most és a jövőben is minden ilyen kommentet kitörlök. ez ugyanis viccnek nagyon gyenge, komolynak pedig ostoba és ártalmas. továbbá egyáltalán nem idegesekedek sokat, és megdöbbentően egészségesen táplálkozom. satöbbi. nagyon kérek mindenkit, hogy a közjó érdekében kíméljen meg engem ezektől a sületlenségektől. a továbbiakban szót sem vesztegetek az ilyen kommentekre, hanem csak kuka, és szevasz.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

na például:
Scarlett Johansson bejelentette: minden évben kétszer HIV-tesztet végeztet magán.

Névtelen írta...

Tényleg, vajon a sztárok milyen gyakran járnak HIV-szűrésre? Szerintetek vannak olyan sztárok, akik HIV-fertőzöttek, csak éppen annyira jól tudják titkolni, hogy ezidáig nem derült ki? Vajon egy sztár mennyire tudja titokban tartani az esetleges státuszát? Jól tudjuk: Freddie Mercury-ról, Rock Hudsonról és a többi hírességről is csak a vége felé derült ki a dolog, amikor már nem tudták tagadni...

Mrs. Sway Jesse James írta...

Szia Shivamantra.
Utolagos engedelmeddel belinkeltelek az oldalamra mert szoktalak olvasgatni.Szólj ha esetleg zavarna,mert kiszedem onnan.
Minden jót:)S.L.

shivamantra írta...

egészen biztos vagyok benne, hogy az úgynevezett sztárok között is vannak hiv-fertőzöttek. miért ne lennének? ritka az olyan, aki vállalja, de pl. andy bell, az erasure énekese (i love to hate you) két éve jelentette be, hogy pozitív.

sárkányos - köszönöm, hogy kiraktál. persze, hogy nem bánom, sőt inkább örülök.

Névtelen írta...

azért sokat elmond az olvtárs agyi állapotáról a következő részlet: "...kulonben is feltalaltak mar az antibiotikumot, amely kiol minden virust..."

no comment!