2006-07-03

reklám

itt van ez a reklám a depressziós hagyománykörből. még mielőtt azt gondolná bárki, hogy pozitívnak (aids-betegnek) lenni egy vidám körmenet.
mindazonáltal a kaposi szarkóma ma már meglehetősen ritka. ha elő is fordul, az antiretrovirális terápia hatására magától elmúlik.
inkább használjatok óvszert, ma ez megint bekattant nekem.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kicsit hosszú, de nagyon hatásos reklám.
Ami kissé baki benne: az aktus során és a Kaposi szarkómás tünetekkel rendelkező időszakban kb. ugyanolyan idős a fiú...tudjuk: a tünetek azért nem ilyen gyorsan alakulnak ki, de mindenképpen kell védekezni és ez a lényeg.

Névtelen írta...

bizony. és ez a zene valami csodás ráadásul.

Névtelen írta...

Hm. Valaki szerint vidám körmenet?

Névtelen írta...

Jó reklám, bár van egy kis retro beütése. Szóval olyan szájbarágós, de sokkal jobb, mint a mostani divat, hogy néha meg se értem, mit akartak mondani. (Utána még el kellett mennem megnézni, hogy hogyan jön ide a Kaposi szarkóma, megtaláltam gyorsan, szeretem a netet.)

Névtelen írta...

Én meg ezt a blogot szeretem, mert olyanok vannak rajta, amikbe nem nagyon botolnék bele máshol. Pedig tök jó belebotlani.

Névtelen írta...

ütős kis videó az biztos!!!
kicsit hosszú, kicsit depresszív, de hatásos...
jah, a zenéje tényleg jó... :)

Névtelen írta...

olyannyira vidám körmenet, hogy én elbőgtem magam rajta.

Névtelen írta...

Még az is figyelemfelkeltő, hogy a fiú úgy tűnik nem is élvezte az aktust, egyszeri alkalom volt, előkerült az óvszer, de mégsem került használatra, tehát olyantól fertőződött, aki pár órás felvonás volt az életében és egyszeri alkalom után.
Még valami: nála elég hamar kialakult a Kaposi szarkóma.
Amúgy nagyon megsajnáltam a fiút...