2006-06-03

pannak

néhány bejegyzéssel lejjebb a megjegyzések között ezt írta/kérdezte pan:

"Egyébként... azt, hogy hogyan lehet elkapni, azt tudom. Nem gondoltam, hogy a masszőrt kellene félteni tőled, nem azért kérdeztem ezt. Arra voltam kíváncsi, hogy pl. egy masszőr, fodrász, pedikűrös, mittomén simán elvállal-e téged a tények ismeretében. Vagy hogy van-e néhány aki igen, és akkor több hasonló ismerősöd (van?) is ugyanoda jár? Kíváncsi lettem volna konkrét tapasztalatokra a mindennapokból... Jó lenne azt gondolni, hogy vannak épeszű, toleráns emberek. De lehet, hogy ez már az a szint, amihez baromira semmi közöm, ez a te dolgod... Nyilván.A másik kérdésem az lenne: ha nem mondod meg az ismerőseidnek, mi a helyzet veled, az azt is jelenti, hogy mi sose találkozhatunk veled személyesen?"

és ezt válaszolom rá. ez fontos, bár tartózkodom a személyes jellegű közlésektől.
és miért ne találkozhatnánk? majd elmegyek a kávézóba - kíváncsi vagyok, megismertek-e.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönöm szépen a választ.

Jó, gyere, persze :) De különben meg hogy ismernénk meg?
Sajnálnám, ha nem derülne ki, hogy te te vagy...

Névtelen írta...

Azon vihogok, hogy az még hagyján, hogy nem derül ki, hogy ő ő volt, de ő honnan fogja tudni, hogy a megfelelő kávéházban nem tudták, hogy ő-e ő? :)

Névtelen írta...

Hehehe. Áááá, biztos fogja tudni, hova kell jönnie :)

Névtelen írta...

A gyereknevelést irígylem, ettől eltekintve hasonló az életem a tiédhez. Békés. A gyerek az klassz dolog. :)

shivamantra írta...

tudni fogom addigra. baromi leleményes vagyok, találékony, makacs és kitartó. érdekes módon az még eszetekbe sem jutott, hogy bemegyek és bemutatkozom...

Névtelen írta...

De, én azt szerettem volna kérni, de azt írtad, hogy nem szoktad elárulni, mi a helyzet veled. De mivel itt már eléggé kiderült ugye, akkor ez nyilvánvalóvá válik az életben is egy bemutatkozással. (amúgynem kell majd leleményesnek lenni hozzá, hogy tudd hova kell jönni, ez egész biztos)