2006-06-06

háborog

nem megy a vatikánnak valahogy a fejlődés. amint azt az összes újság megírja, a vatikán családügyi tanácsa ma nyilatkozatot adott ki, amiben ismét elítéli az óvszerhasználatot, az abortuszt, a mesterséges megtermékenyítést és az azonos neműek házasságkötését, valamint mindenféle családtervezést az absztinencián kívül. reméljük, hogy azért azok a papok, akik más országokban (soha nem magyarországon persze, hiszen ez mária országa) kisgyerekeket rontanak meg, azért használnak óvszert. nekik könnyebb elszámolni a jóistennel, van közvetlen vonaluk. tulajdonképpen mit is jelent a bűnbocsánat?

12 megjegyzés:

Mrs. Sway Jesse James írta...

Eleve szerintem nem helytálló gondolkodás amit ők művelnek, gondolom nem csak az óvszert hanem az antibébi tabikat is elítélik, h a gyerek akkor jöhessen,amikor akar. Na de a teljes szexuális élet szerintük arra a 3gyerekre vonatkozik plusz,mínusz2-3alkalom mikor nem esel teherbe?Hihetetlen

Névtelen írta...

A katolikus egyház maga a teljes képtelenség. Él az összes képviselője egy ezeréves zsinat által kiagyalt kvázicölibátusban (mert persze szeretője majdnem mindegyiknek van, kinek a bejárónő, kinek a ministránsfiú), és közben terjesztik az igét, ők, hogy hogyan kell keresztény módon élni.

Névtelen írta...

(Off: elbambultam. Azt hittem, közben meg lett csinálva, hogy új ablakban nyíljon a link. Van a Forrásban az elején - 16. sor - egy ilyen, az elején egy kacsacsőrrel, amit ide nem tudok beírni, mert akkor esetleg semmi nem jelenik meg:

style type="text/css">

E fölé a sor fölé tedd be ezt, szintén kacsacsőrrel az elején:

base target="_blank" />

Remélem, működni fog :D)

Névtelen írta...

mindig azt mondom magamra, hogy én egy vallásos egyházgyűlölő vagyok. teljesen lehetséges amúgy.
de szerintem nem fog már olyan sokáig működni az egész, nyugalom.

shivamantra írta...

működik! hiperszuper! köszönöm, anyu.

Mrs. Sway Jesse James írta...

bahha igen nem csak ezen a részén vérzik a katolkus egyház. Mármint nem csak a szexualitás terén.

Névtelen írta...

(Megint off: nyomkodjon maga is, jobb oldalt, örülni fog :))

Névtelen írta...

valóban minden téren vérzik. én úgy 10 évet adok még neki.
lassan kiderül majd minden szemétség.

shivamantra írta...

miről beszéltek? kétezer éve tartja magát a kereszténység. mondjuk kétezer év, az semmi a történelemhez képest...

Névtelen írta...

pedig tényleg így lesz, majd meglátod :D

Névtelen írta...

Hát szerintem is tovább húzzák tíz évnél :) Pár hete nagyokat nyeltem, mikor napokig azt hallgattam 40-70 évesektől, hogy milyen nagyon mocsok a világ, ezért is jó, ha a gyerekek az egyházhoz kötődnek, mert így legalább valamennyire védve vannak. Nem gondolom, hogy annál rosszabb nem is történhetne egy gyerekkel, minthogy templomba jár, de hogy ettől jobb lenne a többieknél... ide még jöhetne egy nagy adag politika, meg elmélkedés a keresztény toleranciáról (vagyis a meghökkentő hiányáról), megyek uzsonnáztatni a népet.
(És most pillanatnyilag hiába nyomkod, nem örül, de jelentem, hogy Hangi blogja ma több percen keresztül ismét létezett, és ez bármikor megismétlődhet :))

Mrs. Sway Jesse James írta...

Hát azért 10évnél többet adok én is, csak azt jegyeztem meg, h már ott is sántított az egész mikor a kerestzes háborúk édején, "Jézusért"harcoltak,gyilkoltak(!). Nem is értem egyháznak békére kéne felszólítania nem háborúra. Az egész onnantól kezdve állszent. A mostani politikai szinezetű prédikációlról pedig nem is beszélve. Én nkább azt mondanám, erre egyre több ember rádöbben és elfordulnak más vallások felé. A papok pedig egyedül maradnak a templomaikban h állszemérmeskedjenek(tisztelet a kivétel papoknak akik lelkileg is azok)