2006-05-29

masszázs

ma voltam masszőrnél, amiről eszembe jutott, hogy az alternatív és kiegészítő terápiák közül a masszázs a legnépszerűbb a hiv-fertőzöttek között. a rendszeres masszázs ugyanis erősíti az immunrendszert, a szövetek között keringés ösztönzésével előmozdítja a szervezet méregtelenítését, csökkenti a stressz-szintet, felgyorsítja a nyirokkeringést, segít a zsírlerakódási zavarok kezelésében és még ezer más jótékony dolog. és akkor az érintés gyógyító erejéről még nem is beszéltünk.
masszírozgassátok egymást, vagy menjetek masszőrhöz, attól kerekebb lesz a világ.

15 megjegyzés:

hangi írta...

ha magamat masszírozom az elég alternatív megoldás?

anyu írta...

Jojjj ne is mondjátok, ha milliomos lennék, első dolgom lenne, hogy szerezzek magamnak egy főállású masszőrt, télleg benne van a világ legjobb 10 találmányában :)

hangi írta...

csinálhatnánk munkamegosztásban, anyu. te milliomos leszel, hozod a kest, én meg keresek egy télleg nagyon jó masszőrt. mit szólsz?

shivamantra írta...

nem kell ahhoz milliom, kislányok. egy óra masszázs már háromezerből megvan, hetente egyszer nem olyan sok.

hangi írta...

és ha én minden órában akarom?

anyu írta...

Hát ez az... én is csak enni kelnék fel az asztalról. Illetve biztos lehetne ott is enni :) (Itt nálunk kipróbáltam néhány masszőrt, sz@rt nem érnek, csak simogatják az embert. Volt egyszer egy ri üdülőben egy nagggyon jó masszőrcsaj, na azt sírom vissza tíz éve, mint valami nagy szerelmet... :)

hangi írta...

én most örülnék egy simogatós masszőrnek. masszőr nélkül. simi..

Pan írta...

A masszőr tudott róla, hogy HIV fertőzött vagy? Úgy is elvállat simán?

shivamantra írta...

ő pont tud róla, de sok olyan masszőrnél voltam, aki nem tudta. nincs is abban semmi kockázat, hiszen nem lehet hiv-fertőzést szerezni érintéssel, ha rámfeküdne olajos testtel és csúszkálna rajtam, hát akkor se kapná el. ahhoz ki kellene cserélni a testnedveinket, vagy legalább neki befogadni az én testnedveimet, de erre - több különféle okból - nem szokott sor kerülni.

Pan írta...

ÉN ezt tudom. De nem mindenki boldog ettől... érted. (te biztos érted)
Csak kíváncsi voltam, hogy te megmondtad-e, és hogy belé mennyi empátia szorult.

gp írta...

mi ez a hülyeség, hogy a masszőrnek megmondjátok, hogy HIV fertőzöttek vagytok?

Kiváncsi lennék, hogy amikor keféltek akkor megmondjátok-e? Erröl érdemesebb lenne beszélni. Nem a masszőrröl meg a fodrászról.

Egyébként meg a masszőr ha fél, akkor nyugodtan húzzon gumit. Nekem ugy is megfelel.

Pan írta...

Gp:
1. engem a környezet hozzáállásával kapcsolatos tapasztalatai érdekeltek volna...

2. ha téged a kefélés téma érdekel, kérdezd arról, engem a másik téma érdekelt, remélem, ez neked nem gond :)

shivamantra írta...

jól van, akkor írok majd arról is, amit az emberek gondolnak, habár azt nem nagyon tudom, mert nem szoktam megmondani nekik annyira.

gp írta...

a kefélés téma érdekel egyébként nagyon, ezt jól látod. téged talán nem?

szerintem a környezet hozzáállása lényegtelen. ha a masszőrt ez nem érdekli, akkor mindegy, hogy tudja-e. ha meg nagyon is érdekli és zavarja is, akkor meg, ugysem vállal el. szerintem ezen felesleges túráztatni magunkat.

el lehet mondani a pincérnőnek is az étteremben, és utána arról beszélni, milyen volt a környezet hozzáállása. ha nagyon unatkozunk...

Pan írta...

Gp: szerintem baromira nem lényegtelen a környezete hozzáállása. Kénytelen ebben a cseppet sem toleráns környezetben élni.

És szerintem az meg nem baj, ha téged valami más érdekel, mint engem. Mem vagyunk egyformák. Ha meg akarsz, köss belém egészen nyugodtan :)