2006-05-21

kérdezte

hangi, akit most tanultam meg, ezt kérdezte tőlem:

"lehet h butaságot kérdezek, de akkor most mi is a pontos különbség a hiv-fertőzés és az aids között?"

amire én ezt válaszoltam. inkább csinálok belőle egy oldalt, mert hosszabb, nyomjatok.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jeeee, milyen szep uj kommentbox, kar, hogy nalunk nem mukodne, azt hiszem legalabbis... :) (Olvastam kulonben azt a regi hives blogot, ami hirtelen eltunt, eleg sokan ramasztak a sracra, es eleg durvan, valoszinuleg megunta.)

shivamantra írta...

nahát, itt járt anyu! örülök, hogy benézett.
ma már sokkal több hives van, sokan írnak blogot is. és sajnos csak egyre több lesz. már nem vagyunk olyan érdekesek, mint egykor. kevesebb a rámászás is talán.

Névtelen írta...

Ó, van ékezet... szóval jártam már itt, említettem is, hogy itt töltöttem a délelőttömet - rossz szokás, megpróbálok minden blogot az elejétől kezdeni, na az lenne a csoda, ha le tudnék szokni a netről.
A rámászás talán nem kevesebb, viszont szétoszlik sokfelé. (Nézek néha igénytelen műsorokat, aztán egyszer valamelyik showban nekiesett egy idősödő nő a drogos srácnak, hogy az ilyeneket nem kéne az állam pénzén gyógyítani, magukra vessenek, ha bajuk lett, mér nem vigyáztak magukra, az ilyenek miatt nincs elég pénz a valódi betegekre, például rá, aki szívbeteg. Szólt neki az egyik csaj, hogy ha nem lenne rajta plusz 50 kiló - tényeg annyi volt kábé -, talán nem lenne szívbeteg, mégse ront neki senki, hogy mér nem vigyázott magára...)

shivamantra írta...

engem is az állam pénzén gyógyítanak, ami persze az én pénzem is, meg a magáé, kedves anyu. remélem, fizet társadalombiztosítást, mert borzalmasan drága betegségem van, habár még mindig sokkal, sokkal olcsóbb, mintha rákos lennék. akárhogy is, azért is lettem hiv/aids aktivista (ne tagadjuk, az vagyok), hogy ebből valamit törlesszek a társadalomnak. sajnos elvesztettem a társadalom telefonszámát, ezért nem tudom ezt megbeszélni vele.