2006-05-03

jaj

jaj, igazán, hol is kezdjem?
most akkor csemegézzek a helyesírási hibákon? vagy az elütéseken? vagy a teljesen értelmetlen és értelemzavaró kiemeléseken? (értitek: "magyar" rádió.)
vagy inkább borzadjak el a tartalmon? legyen-e kötelező a hiv-szűrés? ugyan milyen alapon? melyik korosztálynak? milyen feltételek mellett? bizonyos vagyok benne, hogy ha a műsorvezetőnek azt mondanák, hogy mától kötelező a hiv-szűrés, és most sipirc tesztre, akkor borzalmasan fel lenne háborodva. hogy mit képzelünk? ő nem olyan! istenem, istenem.
és hogy komolyan valaki azt gondolja, hogy a határokon (amik ugye nincsenek is, amióta eu van) átjön a hamburger, a farmer, a tornacipő, a koksz és a zene, csak pont a vírus nem jön át. aha, biztos úgy lesz. hogy körülöttünk mindenhol van hiv-fertőzés, csak magyarországon van egy luk a térképen, mert a magyarok "kultúrnép". asszem, mindjárt bepisilek a nevetéstől.
ja, hát és persze a világháló. a világháló a sátán műve. világháló, világháló. leírom sokszor, mert akkora egy hülyeség. világháló = internet, ha valaki nem tudná. világháló.

Magyar Rádió Online

Nincsenek megjegyzések: