2006-05-22

anyunak

anyunak egy tévéműsor jutott eszébe valamiről, amit írtam. hogy abban valaki azzal szidalmazott egy kábítószer élvező fiatalt, hogy "az ilyeneket nem szabadna az állam pénzén gyógyítani". pedig engem is az állam pénzén gyógyítanak, ami persze az én pénzem is, meg az anyué. remélem, mindenki fizet társadalombiztosítást, mert borzalmasan drága betegségem van, habár még mindig sokkal, sokkal olcsóbb, mintha rákos lennék. akárhogy is, azért is lettem hiv/aids aktivista (ne tagadjuk, az vagyok), hogy ebből valamit törlesszek a társadalomnak. sajnos elvesztettem a társadalom telefonszámát, ezért nem tudom ezt megbeszélni vele. az biztos, hogy anyuval jól jártunk mind, mert odafigyel.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Velem is megcsináltathatna valaki egy HSP tesztet... szóval ha most jönnék ide először, meg lennék róla győződve, hogy az anyu néven futó látogató belekötött magába... :) (Elkezdtem ide írni tegnap, hogy szerintem mitől érzik mások, hogy a hiv nem olyan betegség, mint az övék, de aztán mégse írtam, nagyon közhely-szaga volt...)

shivamantra írta...

sajnálom, ha így olvasható, ezért most editálom. hogy egyértelműbb legyen. pedig leírhatná, még ha közhely a szaga is.

Névtelen írta...

anyu, én még emlékszem a tesztkérdésekre, lediktáljam? :)

Névtelen írta...

Köszönöm, és majd visszatérek rá (elvileg rettenetesen nem érek rá). És nagyon fogok neki örülni, Hangi, de csakis vizsgák után, tanujjá má! :):):)

Névtelen írta...

há tanulok, minden nap oljan okos emberektől mint mondjuk te :)

vagy nem erre gondoltál tanulás címszó alatt? :)

::ártatlan szempillarezegtetés::